Colours

Standaard is hout al mooi van zichzelf dus als basis volstaat een transparante afwerking.

Voor die projecten waar een andere houtsoort dan American Yellow Pine wordt gevraagd bieden wij u vanuit onze duurzaamheid filosofie American Yellow Pine op kleur gebracht aan. De SHILUVIT® American Yellow Pine producten hebben namelijk een langere levensduur dan het gemiddelde gebouw waarin ze worden toegepast dus waarom exclusievere houtsoorten als eiken toepassen ? Vanuit het oogpunt duurzaamheid is dit niet logisch.

Direct uit voorraad bieden wij u dan ook naast American Yellow Pine "Transparant" een “Eiken look” en een “Noten look” afwerking aan.

Wenskleur op maat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, aan de hand van uw kleursample kan er een matchende staining worden gecreëerd. 

Hout is een natuurproduct en daardoor zijn kleurverschillen tussen de verschillende panelen en de verschillende lamellen mogelijk. Bij op kleur gebrachte producten dient daarnaast men rekening te houden met eventuele kleurverschillen tussen verschillende batches.

 

Hotel Mitland - Utrecht

 

 

Transparent-Oak look-Walnut Look

 

 

Outdoor - Humidity

Voor buitentoepassingen en/of toepassingen in vochtige omgevingen wordt er een speciale component aan onze afwerkingslaag toegevoegd. Hierdoor krijgt het hout een goede bescherming voor toepassing als (beschut) houten buitenplafond en/of voor toepassing in vochtige omgevingen zoals bijvoorbeeld zwembaden.


SHILUVIT BV

Everdenberg 11-b
4902 TT Oosterhout
The Netherlands

Tel : +31 (0)162 768 025
Mail : info@shiluvit.com

Chamber of Commerce : 50963104
VAT nr. : NL8230.19.810.B01 

Shiluvit BV is a subsidiary of DNS international
www.DNS-international.com

Algemene voorwaarden
Disclaimer