Project vd Maand

 

Shliluvit Houten Lamel plafonds, type Grill 7-501 in de houtsoort Yellow Poplar (transparante finish) toegepast op het kantoor van Geberit Dankzij het voorbereidende werk en de vakkundige montage van DD&H Projecten zijn de Shiluvit panelen (in diverse lengte maten) in een "Corridor" uitvoering geleverd en toegepast.

Door de montage van Shiluvit panelen in een zwart T-24 systeem ontstaat er een mooi visueel geheel en blijft alle installatietechniek boven het plafond bereikbaar daar de Shiluvit panelen heel eenvoudig, zonder gereedschap, uitneembaar zijn en uiteraard ook weer zo terug te plaatsen zijn.

Uiteraard is hier ook weer aan de brandveiligheid gedacht. De toegepaste panelen zijn B-s1,d0 geclassificerd (met CE certificaat). Door impregneren van ons hout in een autoclave is hier niet nodig om op locatie, bij het inbouwen van bijvoorbeeld verlichting, de panelen na te behandelen met een brandvertragende coating. Het product is nl. door en door brandvertragend behandeld. Voor de akoestiek is er gebruik gemaakt van Shiluvit Black waardoor een een totale absorptie waarde van alpha 0,9 wordt gehaald.

Site Map | Printable View | © 2006 - 2018 Nofisol Group | Algemene Voorwaarden | Disclaimer