Mister “Ceiling” gaat met pensioen

 

Ongelooflijk maar waar, Cees Verloop, een icoon uit de Nederlandse plafondwereld, gaat na een carrière van 50 jaar in de plafonds op een respectabele leeftijd van 74 jaar met pensioen.

Cees Verloop is bepalend geweest voor de start van Saint Gobain Ecophon in Nederland en heeft vervolgens Saint Gobain Eurocoustic op de kaart gezet. Na zijn pensionering binnen het Saint Gobain concern heeft Cees zijn carrière als zelfstandige voortgezet. Samen met Nofisol heeft hij in 2010 het bedrijf “Shiluvit Nofisol” opgericht, zijnde importeur van massief houten grill en lamel plafonds.

Nu het tijd is om vrij baan te maken voor een jongere generatie heeft Cees besloten om niet alleen met pensioen te gaan maar ook zijn aandelen pakket over te doen zodat de toekomst van Shiluvit Nofisol BV, in het vervolg Shiluvit BV te noemen, gegarandeerd is. Cees blijft wel verbonden aan Shiluvit als “extern adviseur” want wij zouden het zonde vinden als zijn expertise en kennis verloren gaat.

Wij wensen Cees en zijn vrouw een hele fijne “oude dag” toe en hopen dat zij nog lang kunnen genieten op het terras van hun huisje in Frankrijk samen met de kinderen en kleinkinderen.

Site Map | Printable View | © 2006 - 2017 Nofisol Group | Algemene Voorwaarden | Disclaimer